Wachtwoord vergeten?

E-mailadres
 
Terug naar inlogscherm
Wij maken van elke foto een unieke en persoonlijke rouwkaart Meer dan 800 inspirerende ideeën voor een rouwkaart Wij maken ook rouwbrieven in elke gewenste stijl Onze collectie teksten en gedichten is online eenvoudig te raadplegen

Wij maken van elke foto een unieke en persoonlijke rouwkaart

Meer dan 800 inspirerende ideeën voor een rouwkaart

Bekijk de collectie

Wij maken ook rouwbrieven in elke gewenste stijl

Onze collectie teksten en gedichten is online eenvoudig te raadplegen


Rouwkaarten op maat

Het is ook mogelijk een eigen ontwerp op de rouwkaart te drukken. In plaats van een kant-en-klaar design kiest u dan een blanco kaart in het gewenste formaat. U kunt eenvoudig tekst en afbeeldingen uit onze bibliotheek kiezen of eigen materiaal aan uw opdracht toevoegen. Wij maken er dan een mooie, gebalanceerde kaart van.

Om uw custom opdracht snel in behandeling te kunnen nemen vragen wij om ons in de opdracht zo helder mogelijk aan te geven wat de bedoeling is en dat afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn (minimaal 300 dpi).

Bij grafisch materiaal dat zeer uitgebreide nabewerking nodig heeft kan het wat langer duren voordat uw kaart gereed is. Houdt u hier s.v.p. rekening mee.

Meestal is een custom kaart niet duurder dan een 'normale' kaart. Indien er toch extra productiekosten aan de bewerking verbonden zijn wordt u hierover door ons geïnformeerd.